tiistai 28. kesäkuuta 2016

Ensimmäiset lapset maailmalle

Niin on aika mennyt nopeasti, että ensimmäiset pennut ovat jo ehtineet lähteä maailmalle. Ensimmäisenä lähti uuteen kotiin tutustumaan Alma-neiti, Black Quebec's Killer Queen. Alma meni siskolleni sijoitukseen ja pääsi jo juhannuksen ajaksi yökyläilemään uuteen kotiin. Sunnuntaina Alma tuli kuitenkin vielä takaisin synnyinkotiinsa, jotta ei vielä tarvitsisi työpäivän pituista aikaa yksin olla.

Alman päätin laittaa sijoitukseen jo melkein heti sen synnyttyä. Jos joku voi olla noin kopio emästään, on se vaan pakko pitää. Alma ei muita kumartele. Pahimman luokan päällepäsmäri, durasel, ihana pusuttelija sydäntenmurskaaaja, todellinen ampiainen. Pieneen pakettiin on ängetty valtavan suuri ego. Ulkonäössä Alma häviää siskolleen, mutta jos ja kun joku tuntuu näin omalta niin kyllä se sitten vaan valittava.

Alma on uudessa kodissaan ottanut lunkisti eikä kaipaillut sisarusten perään. Leluilla leikkiminen on ihan parasta. Jos ei ketään ihmistä saa huijattua mukaan, voi leluja "tappaa" ihan itsekseenkin.

Alma rannalla...


...autoilemassa...

...ja juhannusjuhlinnan väsyttämänä.

Lauantaina uuteen kotiin Piikkiöön muutti Luna, Black Quebec's Crazy Little Thing Called Love. Luna on luonteeltaan huomattavasti siskoaan helpompi tapaus. Aina iloinen, hieman rauhallisempi tyttö, jota ei voi ikinä rapsuttaa tarpeeksi. Luna pääsi itselleen aivan ihannekotiin lapsiperheeseen ihastuttamaan kahden pojan elämää. Pitkään mietin, olisiko Lunakin pitänyt laittaa sijoitukseen sillä pidän todella paljon sen ulkonäöstä. Ehkäpä Lunaa tullaankin näyttelyissä tulevaisuudessa näkemään.

Luna kaunokainen


Tänään tiistaina Euraan lähti kultapoika Heikki (Black Quebec's Don't Stop Me Now), joka jatkossa tottelee nimeä Taavi. Taaviin tuli kiinnyttyä aivan liikaa, vaikka tiesin, että siitä joutuisin luopumaan. Taavin alku oli haastava, mutta nopeasti se näytti, että on sitkeää schapendoestekoa. Taavi lähti pennuista ensimmäisenä liikkeelle ja olikin jo ennen silmien avautumista varsinainen kiituri. Silmätkin aukesivat ensimmäisinä ja sen jälkeen tätä miestä ei pidätellytkään enää mikään. Kun vielä ennen uuteen kotiin lähtöä käytin pojan vaa'alla, oli painoa porukan toiseksi eniten. Porukan pienimmästä siis toiseksi suurimmaksi kahdeksassa viikossa. Meinasin jo pelkästään siitä liikuttua liikaa, saati kun poika lähti kohti uutta kotia.

Taavin kuoppaprojekti


Kotiin ovat vielä jääneet Samu (Black Quebec's One Vision) ja Baloo (Black Quebec's I Want It All). Molemmille on koti vielä etsinnässä. Samu sopisi lapsiperheeseen. On rauhallinen pusupoika ja rakastaa huomiota. Komea ja hieman vankempirakenteinen. Toivon se pääsevän näyttelyharrastuksesta kiinnostuneeseen kotiin. Baloo taas on luonteeltaan hyvin samanlainen  kuin Alma ja tulee vaatimaan omistajaltaan koirankäsittelytaitoja hieman enemmän. Boloosta olisi varmasti potentiaalia harrastuskentille vaikkapa TOKO:n tai agilityn pariin.



Alma, Baloo, Taavi ja Luna. Samu rallattelemassa putken sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti