lauantai 13. elokuuta 2016

Pentublogin päätös

Samullekin (Black Quebec's One Vision) löytyi vihdoin sopiva koti. Hieman kauas menin sen päästämään, mutta jos hyvän kodin on tarkoitus löytyä niin kaukaa, niin sitten asia vain on niin. Kemiin poika siis muutti. Uhkailin kyllä, että mun valvova silmä ulottuu sinnekin asti. :D Terkkuja vaan ihastuttavalle Hertta-neidille (Black Quebec's All You Need Is Love) Rovaniemelle. Samusta tullaan varmasti kuulemaan vielä.

Kaikki pentuset ovat nyt siis lähteneet maailmalle. Todella tyytyväinen olen pentueeseen. Reippaita ja rohkeita ovat kaikki, Taavikin alun vaikeuksista huolimatta nappasi muut kiinni. Ihan hiljaiseksi ei koti jäänyt, kun sijoitustyttö Alma käy viikoittain kyläilemässä. Ollaankin naureskeltu, että onneksi jätettiin se lähipiiriin. Sen verran pyörremyrsky tapaus, ettei sitä vieraaseen huussholliin olisi kehdannut antaa. ;D

Koko jutun päätähti on tietysti ollut rakas Elma. Iso kynnys oli lähteä kokeilemaan pentujuttuja uudelleen, kun Luna partiksen kanssa tapahtui neljä vuotta sitten pahin mahdollinen katastrofi. Elma on ollut loistava emä ja todella iloinen olen, että sain Timiä käyttää isänä. Elma hoiti pennut hyvin ja siltä riitti ravintoa pennuille. Hienosti se on osannut myös lapsensa opettaa koiran tavoille. Tätä en kyllä epäillyt yhtään etukäteenkään. Olihan Elma 8 kk ikäisenä jo "varaäiti" partapennuille, kun Lunan menetimme niin yllättäen.

Mulla on nyt kaksi mahtavaa pentuetta maailmalla ja saan olla todella ylpeä! Hyvää elämänpituista matkaa uusissa kodeissa The Queen pennuille ja jatketaan samaan malliin ´The Beatlesien kanssa!

Samu matkalla uuteen kotiin

Luppo uudessa kodissaan

Samu uudessa kodissaan



Tämän blogin päivitys loppuu tähän, mutta jätän sen luettavaksi The Queen pentueen sivujen kautta.  Meidän menoa voi jatkossa seurata kennelin kotisivuilta sekä mun henkilökohtaisen facebook-profiilin kautta,



Tässä vielä video Luposta ja Samusta meidän otusten kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti