lauantai 16. huhtikuuta 2016

42. vrk


Elman maha sen kun paisuu. Tahti on hidastunut selvästi. Lenkille lähtee mukaan vielä ihan mielellään, mutta kaikki ylimääräiset pomput ja partisten kiusaaminen on vähemmälle pois. Lenkin lopuksi on kuitenkin pakko vielä kotipihalla jonkun partiksen kylkeen käydä taklaamassa.

Elmalle aloitettiin eilen matolääkitys Axilurilla ja saa sitä kolme päivää. Partikset sai myös tänään matolääkityksen. Kokeiltiin tällä kertaa ihan uutta lääkettä (NexGard), jonka pitäisi antaa myös suoja punkkeja vastaan viideksi viikoksi. Yllättäen purutabletti kelpasi myös nirppanokka Viirulle, joka ei normaalisti suostu syömään mitään uutta ja erikoista. Varsinkaan lääkkeitä.

Viime viikon punnituksessa oli unohtunut taarata vaaka eli tulos on oikeasti ollut puolisen kiloa pienempi. Tänään vaaka näytti 12,1 kg ja vatsan seudulle mittaa oli tullut 3 cm lisää. Huomaa kyllä, että joissain asennoissa on Elman vaikea olla. Vatsa on tiellä ja pitää vaihtaa nopeasti asentoa. Sohvan alle on vieläkin ihan pakko mennä ottamaan päivätorkut, vaikka mahtuminen on hieman haastavaa.


Pennut voi tuntea Elman maatessa rentona.



Alla kuvia Timistä pentuna, mitkä sain Katilta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti