sunnuntai 15. toukokuuta 2016

12 vuorokautta

Kaikki vähä vapaa-aika on mennyt pentuja ihmetellessä ja ei ole tänne ehtinyt kirjoitella. Kaikki viisi palleroa kasvavat hyvin. Isoimmat pojat ovat jo 700 g tienoilla. Ensimmäisenä syntynyt pentu "Heikki" on muita selvästi pienempi, mutta saa painoa saman verran päivässä grammoina kuin muutkin. Nyt painoa on vajaa 500 g. Ihme, että tyyppiin ehtii mikään gramma tarttua. On meinaa sellainen kiituri.Menee pitkin pentulaatikkoa hirveetä rallia.

Silmätkin tällä pikkumiehellä raottuivat ensimmäiseksi. Pojalla on nyt silmät jo kokonaan auki, muilla vasta raollaan. Pian saadaan varmasti koota pentuaitaus laatikon ympärille. Pikku-Heikin maailmanvalloitus jatkuu todennäköisesti aika pian laatikon ulkopuolelle.

Elma-mamman kanssa mennään huomenna tikkienpoistoon. Elma voi hyvin ja on alkanut taas leikkiä partojen sekä lelujensa kanssa. Ruoka maistuu todella hyvin, vaikka se ei tuohon laiheliinii tunnukaan jäävän kiinni. Karvanlähtö on alkanut ja vatsanseutu on aika raadellun näköinen pikkumonstereiden jäljiltä. Pitääkin taas lyhentää pentujen kynnet ettei mamma olisi niin raapaleilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti